Het Laatste Avondmaal

In deze superlekkere podcast kookt Samuel Levie samen met zijn vrienden, een gerecht met een heel bijzonder verhaal.

Seizoen 3 Afl. 11 Aflevering 11 2 maanden geleden

Emile van der Staak met zijn chocolademousse van kastanjes 🌰

Ga terug

Shownotes

Afleveringplaatje van Emile van der Staak met zijn chocolademousse van kastanjes 🌰

Sterrenchef Emile van der Staak is de meest vernieuwde chef van ons land. In zijn restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen kookt hij plantaardig en haalt hij zijn ingrediënten uit een nabijgelegen bos. Dit is niet zomaar een bos, maar een zogenaamd voedselbos. De kastanjes uit deze aflevering komen hier ook vandaan. De chocolademousse van kastanje is een nagerecht dat smaakt naar chocolade, maar er komt geen cacao aan te pas. Emile maakt dit gerecht, omdat hij er trots op is dat hij dit bedacht heeft. Verder horen we in deze aflevering zijn levensmissie d…