Ga terug

Ggh

Amsterdam, 23-03-2021

 

 

Beste heer J.C. Haak,

 

Kindercentrum WereldKids heeft besloten te gaan samenwerken met BLOS Kinderopvang. BLOS heeft net als kindercentrum WereldKids ruim 20 jaar ervaring en bestaat uit meerdere kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties. De organisatie kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en klanttevredenheid. In de pedagogische werkwijze onderscheidt BLOS zich door de gerichte aandacht voor de ontwikkeling van ieder kind. De aandeelhouder achter de BLOS Groep is Babilou Family. Een kinderopvangorganisatie met Franse oorsprong die inmiddels wereldwijd meer dan 800 vestigingen heeft, 10.000 werknemers en opvang mogelijkheden voor 50.000 kinderen per dag. Babilou Family wil het welzijn van kinderen en de balans tussen werk en privé van gezinnen ondersteunen met haar eigen educatieve belofte in een tijd waarin geboortecijfers stijgen en de arbeidsparticipatie van vrouwen toeneemt.

 

Kindercentrum WereldKids zal vanuit het bestaande kantoor in Amsterdam de samenwerking met BLOS/Babilou Nederland aangaan. Dit betekent dat Sandra van Wijngaarden, Noortje Goedhart en José Schutman als huidig managementteam de aansturing van Kindercentrum WereldKids voortzetten. Zij onderhouden het contact met BLOS. Op korte termijn zijn er geen grote veranderingen. In de loop van de tijd gaan we uiteraard stap voor stap de samenwerking aan. De samenwerking heeft vooral betrekking op de ondersteunende werkzaamheden, zoals systemen, de administratie en beleid. Voor de kinderen en medewerkers verandert er zo min mogelijk. Ook het bestaande activiteitenaanbod zal op dezelfde enthousiaste wijze worden voortgezet zoals u gewend bent.

 

Vooralsnog verandert er voor u niets. De locaties blijven geopend en de medewerkers blijven allemaal in dienst en zullen hun werkzaamheden gewoon onder de naam Kindercentrum WereldKids voortzetten zoals u gewend bent.

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht dan kunt u altijd contact opnemen met de locatiemanager van uw locatie. Uiteraard kunt u ook altijd een mail sturen naar info@kindercent...eldkids.nl of bellen naar 020-4892327. Wij streven ernaar u zo spoedig mogelijk antwoord te geven.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Michael Deen

(Ex-)Directeur Kindercentrum WereldKids