Seizoen 17 Afl. 12 Aflevering 12 18 dagen geleden

Roglic wint Luik Bastenaken Luik & de Giro is van start - met Nynke de Jong

Ga terug
Aflevering afspelen
Reacties 6

Shownotes

Onze biologische klok kreeg vandaag een harde reset richting het einde van de lente. Op het programma namelijk: deel twee van het openingsweekend van de Giro, alsook Luik Bastenaken Luik bij de mannen en de vrouwen. Aanpezen dus, voor ons bankzitters. Twee schermen, op tijd inloggen op onze Natjes Coach App en hopen dat de cruciale momenten in alle koersen elkaar keurig afwisselen. En dat ging zowaar heel aardig. Want nadat Diego Ulissi nóg maar eens liet zien dat Peto nog immer niet helemáál genezen is van zijn liefdesverdriet, konden we keurig op tijd…

Reacties 6

Dirk Diggler 10 dagen geleden

Altijd gezellig met Nijntje de Jong!

Koen 16 dagen geleden

@Bram @Tim Sporza is natuurlijk een Vlaamse zender. En laat ons nou eens trots zijn. Na de winst van Mathieu in de Ronde van Vlaanderen kruipen we als vanouds weer in onze bescheiden schulp.

Tim de Gier 16 dagen geleden

Eens met Bram.

Martijn ten Caat 16 dagen geleden

Heerlijke uitzending. De laatste 30 seconden wel drie keer teruggeluisterd. Zeer de moeite waard en spot on van Tim!

Bart 17 dagen geleden

Kleine rectificatie: Sagan werd in de Tour ook terug gezet naar de laatste plaats in de groep (85e in rit 11 volgens PCS).

Bram Veenhof 17 dagen geleden

Ik keek sinds lang LBL op de NOS omdat ik het gezeur van Michel en Jose over van Aert en Jumbo een beetje erg beu ben. Op de NOS had het duo Nelissen Clement dienst. Dat was zo fijn dat als de NOS daarvoor blijft kiezen ik definitief switch.

Lekker geluisterd?
High-five de aflevering

28 High-fives