Afl. 19 Aflevering 19 2 maanden geleden

19. Samenstelling AEX & belangrijk nieuws | € 159.100

Ga terug
Aflevering afspelen
Reacties 9

Shownotes

Primeurtje van Pim! Hij is bezig met de ontwikkeling van een product: een 'Portfolio Dividend Tracker', gebaseerd op zijn eigen Excel Sheet. Daarmee kan ook jij straks veilig, verantwoord en vooral inzichtelijk beleggen. Het inhoudelijke onderwerp van deze aflevering is de AEX, de index met de 25 grootste bedrijven van Nederland. Die is vrij toekomstbestendig, maar let op: je zit niet per definitie goed gespreid. Ook de index van België, Bel20, komt aan bod. ► Uitgebreide show notes en achtergrondinformatie: http://jongbeleggendepodcast.nl ► Word Vriend…

Reacties 9

Pim Verlaan 1 maand geleden

@Sjoerd Haha! Leuk dat je ons steunt. Je hoort snel iets meer van ons!

Pim Verlaan 1 maand geleden

@Danny Wat goed om te horen! In de tussentijd gewoon lekker bijleren en aan je eigen strategie werken. Kan je goed het nieuwe jaar starten.

Sjoerd 1 maand geleden

Ben blij dat ik deze podcast ontdekt heb. Ben excited over het platform. De preview zag er heel goed uit. En uiteraard ben ik nu ook vriend van jullie geworden!! Toch nog iemand die mij als vriend wil(:

Danny 2 maanden geleden

In anderhalve week de hele serie t/m 19 geluisterd. Besloten dat het ook tijd is om hier maar eens iets mee te doen ipv er altijd alleen maar over te denken. Wel even de begindatum op 1 januari gezet, maar dat komt meer door spaarplannen waar deadlines op zitten.

Pim Verlaan 2 maanden geleden

@Julia @Mark @Geert en @Wieger Super bedankt voor jullie steun. We laten snel iets van ons horen! V0.1 is bijna ready!

Julia 2 maanden geleden

Heel leuk !! Ben ook vriend geworden

Lekker geluisterd?
High-five de aflevering

205 High-fives