Seizoen 5 Afl. 2 Aflevering 2 1 maand geleden

S5E2: Chelsea - Liverpool en de vloek van goed voetbal

Ga terug
Aflevering afspelen
Reacties 10

Shownotes

In seizoen 5 van Neutrale Kijkers bekijken we iedere week een wedstrijd met de vraag: is voetbal kijken in het nieuwe normaal nog leuk? Chelsea en Liverpool bewezen wederom dat heel goed voetbal niet per se heel leuk is. ⚽️Neutrale Kijkers wordt gemaakt door Yordi Yamali (@thefev) en Peter Buurman (@buurtvader), in samenwerking met Dag en Nacht Media. Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Auto.nl. De muziek is 'Tachanka' van Leon Lishner & Friends, en een adaptatie daarvan van Studio Kloaq. De gegenpressing-tune is van Laurens…

Reacties 10

Lordofthewins 1 maand geleden

Het heeft mij er weer doorheen gesleept tijdens een rondje rennen in de stromende regen. Of mijn oortjes het hebben overleefd zal nog moeten blijken.

Tupmeel 1 maand geleden

Fred Diks Frank Snoeks ik vertrouw dat niet.

Idwer 1 maand geleden

Ah, shownotes. Never mind.

Idwer 1 maand geleden

Hoi Peter & Yordi, ik mis de Machtige kuifarend van Gjiljan als reden om van LFC te houden. Is de Zwitserse-Kosovaar uit de gratie gevallen? Ik wilde jullie erop wijzen dat de credit van de 'Geggenpressing' jingle niet werd genoemd. Nieuwe normaal of volgt een rectificatie?

Peter 1 maand geleden

Nog een update: ik heb jullie weer verkeerd geïnformeerd over de tijd van de volgende wedstrijd. Barcelona-Villarreal is niet om 17:00, maar om 21:00. Er zijn twee mogelijkheden: Livescore update de programma's steeds. Of ik ben een idioot.

Peter 1 maand geleden

Update: door een foutje bij het exporteren stond de aflevering online zonder de intro. Yordi suggereerde dat we de intro voortaan achter de betaalmuur zouden zetten, maar ik heb de juiste versie toch maar opnieuw geüpload.

Lekker geluisterd?
High-five de aflevering

53 High-fives