Afl. 19 Aflevering 19 23 dagen geleden

Undercover S2E4: Trojan Horse Power

Ga terug
Aflevering afspelen
Reacties 5

Shownotes

We ontmoeten een nieuwe deelnemer aan het complot, een nieuwe truc van JP en een nieuw paard. Maar wie is het Trojaanse paard uit de titel? Heeft Nathalie de juiste keus gemaakt? En wat is er aan de hand met de sinussen van T-bone?

Reacties 5

Tiede-Jan 21 dagen geleden

Even een ander dingetje. Sicco sprak over de mol.....Zijn stem deed me hem googlen. Want dacht even dat het Patrick Martens was die undercover is in de studio ;)

Anna-Luna 22 dagen geleden

Ooooh ik hou van ongemakkelijke scenes!! Dit gaat op mijn lijst

Esther 22 dagen geleden

Succession staat al heel lang op mijn kijk-lijstje, misschien nu echt eens aan beginnen! Dankje voor de tip. En oh, de Fancy agenda. Ik ga mijne ook een opzoeken, ik stickerde ze ook altijd helemaal vol haha

Ruby 22 dagen geleden

En nog een suggestie voor een toekomstige aflevering: Succession!! Het is de familie Lannister van het moderne leven en onwijs grappig en lekker veel ongemakkelijke scènes die niet te snel worden weggesneden maar dat je wel ziet hoe iemand langzaam beteuterd afdruipt.

Ruby 22 dagen geleden

Leuke aflevering! Ik was vandaag een doos vol oude spullen uitpakken en daar zag ik mijn fancy agenda uit 2012 en mijn totaal volbestickerde paardendagboek! Ook met mij is het uiteindelijk goed gekomen.

Lekker geluisterd?
High-five de aflevering

5 High-fives