Seizoen 3 Afl. 1 Aflevering 1 25 dagen geleden

De nieuwe co-host Stefan. Over heteromannen, hertjes en Pitt vs. Aniston

Ga terug
Aflevering afspelen
Reacties 2

Shownotes

Datevermaak is terug! Waar we in de eerste twee seizoenen zelf op zoek waren naar onze weg in de datejungle, volgen we in seizoen 3 nieuwe mensen tijdens het daten. Waar lopen zij tegenaan? En kunnen ze, met onze hulp, ook beter worden in daten? ⁠ ⁠Één voor één schuiven ze bij ons aan! Maak in deze aflevering kennis met co-host Stefan (26). Hij date met vrouwen, woont in Nijmegen (ja, dat is buiten de randstad) en organiseert het liefst een spontane creatieve date. 🏆 We zijn genomineerd voor een podcastaward! Wajoo! Stemmen kan via podcastawards.nl/ste…

Reacties 2

Conchita 20 dagen geleden

(deel 2) Ik denk dat jouw mentaliteit heel goed is (dat deed ik namelijk ook) Blijf (jezelf in) deze leuke dingen doen en er komt zeker iemand op jouw pad die dat heel erg leuk vind en zulke dingen wellicht ook voor jou doet! :)

Conchita 20 dagen geleden

Stefan! Ik herken mezelf heel erg in hoe jij bent. Zo kwam ik op date 2 (met mijn huidige vriend) aanzetten met een set nieuwe wijnglazen omdat hij die van hem had gebroken op onze date. Uiteindelijk zei hij dat de voor hem de doorslag was! Jij gaat echt jouw persoon vinden!

Lekker geluisterd?
High-five de aflevering

10 High-fives