Ga terug
Logo van Aartsrivalen De Podcast Aartsrivalen De Podcast

We willen graag jouw stem terughoren in Aartsrivalen de Podcast!

Beste vrienden van de show,

Allereerst: wat super tof dat jullie Vriend van de Show zijn geworden! We vinden het leuk om te zien hoe snel onze community op TikTok en dus ook op Vriend van de Show zich ontwikkelt.

Over de giveaway van het shirt: Wij willen nog wel wat hoger gaan zitten in het aantal Vrienden van de Show voordat wij het shirt gaan weggeven. Jullie zitten allemaal (ruimschoots) binnen de eerste vijftig, maar wij willen in het aantal nog wat stijgen. Dus heb jij zelf vrienden of kennissen die onze podcast luisteren, laat ze dan weten dat ze met een kleine bijdrage per maand kans maken op een shirt naar keuze!

Ten tweede: Wil willen graag jullie stemmen terug laten komen in de podcast! Wij gaan in de volgende aflevering, van aanstaande maandag, alle nieuwe vrienden van de show met naam en toenaam bedanken voor hun bijdrage. Daarnaast gaan we het (natuurlijk) hebben over het penalty-moment bij Feyenoord - PSV, wij willen graag van jullie weten wat jullie van dat moment vonden!

Je kan via de pagina op Vriend van de Show een spraakbericht sturen, laat ons hierin weten wat je vond van het strafschopmoment in de bekertopper en we bespreken jouw mening in de nieuwste podcast!

Nogmaals heel erg bedankt voor je bijdrage, en tot snel!