Ga terug
Logo van Computer Club Computer Club

Hallo Nederland, welkom Vlaanderen!

Je eerste keer vergeet je nooit meer. Zo herinneren wij ons goed hoe het voelde om voor de allereerste keer Clippy weg te klikken - een even gelukzalig gevoel als het muten van die irritante collega. Of de eerste keer we erin slaagden om een mp3 van LimeWire te downloaden zonder onze computer om zeep te helpen.


Wist je trouwens dat LimeWire op haar hoogtepunt goed was voor 80 procent van de illegale downloads in de VS? En dat het ooit geprobeerd heeft een tegenhanger van Spotify te lanceren?


Wij ook niet. Tot we met de wekelijkse voorbereiding voor onze podcast bezig waren, want daarin verwerken we heel wat van dat soort tech-weetjes.


Maar we waren bezig over de eerste keer. En dat je die nooit vergeet.


Dit is voor Vriend van de Show een eerste keer: Computer Club is namelijk de eerste buitenlandse podcast die op het platform mag komen meespelen.


Vind je onze podcast leuk? Steek dan gerust een centje in onze virtuele spaarpot. Op die manier kunnen wij onze hosting betalen en vooral veel toffe stickers ontwerpen die we vervolgens gratis uitdelen.


Alle begin is moeilijk, maar een goed begin is het halve werk. Bij deze is de kop eraf: Vriend van de Show gaat internationaal!