Ga terug
Logo van De Grote Podcastlas De Grote Podcastlas

De leukste boeklancering ter wereld

Trek je meest zomerse vakantieblouse aan, haal je mooiste vlag van zolder en verzamel je leukste vrienden. Want op zondag 14 juli vieren we de wereld in Utrecht! En als Vriend van de Show krijg jij als eerste de mogelijkheid kaartjes te kopen.

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen hebben we samen met De Speld een boek geschreven en op deze dag willen we met jullie vieren dat ons boek ter wereld is gekomen. Maandenlang bloed, zweet en tranen heeft uiteindelijk geleid tot dit moment: een groot festival met alle vrienden van de show, luisteraars van de podcast en lezers van De Speld.

🌍 Koop hier je kaartje 🌍

Wat kun je verwachten? Er is muziek van alle hoeken van de globe, er zijn hapjes en drankjes van willekeurige plekken op de aardbol, er komt een landen powerpoint karaoke, de Speld gaat iets geks live doen, er komen wellicht nog wat meet & greets met bekenden van de show en je mag natuurlijk meedoen aan een wereldse Grote Podcastlas Pubquiz! Oh, en tipje van de sluier: verzamel alvast je meest obscure vreemde valuta

Waar moet je heen? Naar het centrum van de aarde: Utrecht! De thuisstad van de podcast en natuurlijk het centrum van Nederland, qua bereikbaarheid dan. We vieren dit feestje in NAR – Café der Kunsten. Hier kun je komen per OV, per OV-fiets of met de auto.

Wat kost die grap? Je kunt al naar binnen voor slechts €10, maar dan heb je geen boek. Voor €35 mag je naar binnen én krijg je een boek. Heb je al een boek en wil je deze bevlekken met een Podcastlas-sticker, handtekening of een lippenstiftkus van een van de makers? Neem ‘m dan zeker mee!

Hoe laat moet ik er zijn? Om 13.00 uur gaan de deuren open en kun je binnenwandelen, tegen het einde van de middag krijg je de quiz voor je kiezen en in de avond mogen zelfs de voetjes nog even van de vloer. Geen zorgen, als op een buitengewoon bizarre manier het Nederlands Elftal ineens in de finale staat, sluiten we het feestje af met voetbal op groot scherm. Afsluiten met sport, precies zoals in de podcast.

Omdat jij Vriend van de Show bent (mega bedankt nog), mag jij als eerste een kaartje kopen. Doe dat ook, want de verwachting is dat we snel door de kaartjes heen zijn.

Omdat dit een festival van ons allemaal is, staan we ook open naar mensen met geweldige ideeën om iets te doen op het festival. Dus heb jij een geweldig idee, laat het ons even weten (mail, instagram, Telegram).

We zien jullie allemaal heel graag op zondag 14 juli in Utrecht! Dit wordt een feestje om niet snel te vergeten.

Liefs,

Hugo, Max en Leon