Ga terug
Logo van De Grote Podcastlas De Grote Podcastlas

Help jij ons aan de publieksprijs?

Lieve vriend van de Grote Podcastlas,

We staan op de shortlist voor de publieksprijs van de Dutch Podcast Awards! Met andere woorden; we zouden de publieksfavoriet van heel Nederland kunnen worden. En heel eerlijk: dit vinden wij wel echt heel bijzonder. Maar, daar hebben we jouw stem voor nodig.

Al die uren onderzoekstijd, editwerk, opnames, artwork, het beheren van de socialkanalen, de website en alles wat daarbij komt kijken kan misschien beloond worden met een prachtige prijs. Daar willen wij wel voor gaan eerlijk gezegd. Daarom trekken we alles uit de kast. Wellicht heb je het reeds voorbij zien komen, maar liever twee keer gezien, dan geen keer gezien zeggen wij dan maar.

We zijn heel trots dat we deze grote groep vrienden en luisteraars enigszins hebben weten te enthousiasmeren voor de geografie. Elke week krijgen we berichten dat er mensen zijn die hun hele reis afstemmen op wat wij aanraden in de afleveringen en daar vervolgens ontzettend voldaan van terugkomen. Of leraren die onze podcast gebruiken in de les (alle verzoeken tot rectificatie mogen naar Hugo) vult ons met trots.

Dus vind jij nou ook dat wij deze prijs verdienen? Ga dan naar https://podcastawards.nl/stemmen/ en stem op De Grote Podcastlas. Stemmen kan nog tot vrijdag, daarna zullen we zien hoe veel vrienden van de show we écht hebben ;-)

Hoe dan ook zijn we je enorm dankbaar voor je luistertijd, je donatie en je vertrouwen in ons! Dus ook als je niet stemt, beschouw dit mailtje als een ontzettend groot dankwoord.

Alle liefs,

Hugo, Max en Leon (en Jonas natuurlijk)