Ga terug
Logo van De Grote Vriendelijke Podcast De Grote Vriendelijke Podcast

DE GROTE VRIENDELIJKE PRIJSVRAAG 2022!

Dat we de afgelopen weken al berichtjes kregen met de vraag of er ook dit jaar weer een Grote Vriendelijke Prijsvraag zou komen, is een goed teken: het begint een traditie te worden! Zoals elk jaar zijn er vragen in drie smaken: makkelijk, medium en moeilijk. Maar alle 114 vragen hebben te maken met De Grote Vriendelijke Podcast in 2022. Het is dus niet alleen een puzzel, maar ook meteen een jaaroverzicht, waarin je terugblikt op de interviews in de GVP, het nieuws uit de Update, De Grote Vriendelijke 100 en vooral alle boeken die aan bod zijn gekomen. Dit jaar bieden we de prijsvraag in pdf aan, zodat je ‘m makkelijk kunt printen: https://www.degrotevriendelijkepodcast.nl/wp-content/uploads/2022/12/DE-GROTE-VRIENDELIJKE-PRIJSVRAAG-2022.pdf

 🏆PRIJZEN!

 ⚡️Hoofdprijs: 1x een Boekenbon ter waarde van € 100,-, beschikbaar gesteld door onze sponsor Nederlandse Boekenbon.

 ⚡️Tweede prijs: 3x de bloemlezing van dertig jaar kinderpoëzie ‘Heel de wereld wordt wakker’, samengesteld door Jaap Robben, beschikbaar gesteld door Gottmer Kinderboeken.

 ⚡️Derde prijs: 3x de jongerenroman ‘De rest van ons leven’ van Els Beerten, beschikbaar gesteld door Querido Kind.

 ⚡️Troostprijzen: Onder alle deelnemers verloten we ook nog drie GVP-mokken. Dus ook als je niet alle vragen weet te beantwoorden, heeft het toch zin om in te zenden.

 ⏰ DEADLINE
15 januari 2023

Heel veel plezier en succes toegewenst!