Ga terug
Logo van De Rode Lantaarn De Rode Lantaarn

Demarrage spelen met de Rode Lantaarn-uitbreidingsset

In de laatste aflevering vertelde Tim over het wielerbordspel Table Tour. Een iets nieuwere variant maar nog steeds ontzettend jaren tachtig variant daarvan is Demarrage, zo leerden wij via luisteraar Rikkert Seveke. Hij kwam ons het bordspel brengen waarin je als een soort ganzenbord moet dobbelen om plekjes vooruit te komen.

Hij maakte er zelf een uitbreidingsset bij waarin het kanselement wordt uitgebreid met een strategisch element. Het is een set kaartjes ter grote van een luciferdoos, plus de spelregels.

Ben jij een demarragespeler? En vind je het leuk om de set voor ons te testen? Laat het dan voor 1 augustus hieronder weten. Wij verloten dan onder de geïnteresseerden een uitbreidingsset. Als wederdienst willen wij dan graag feedback én een aanvulling om de uitbreidingsset nog beter te maken.

ps: luisteraar Karel Meulemans tipte ons dat Flamme Rouge zijn nieuwste favoriete bordspel is, en dat Flamme Rouge binnenkort met een Grand Tour-uitbreidingsset komt, mocht je demarrage zat zijn en nog iets leuks zoeken voor op vakantie.