Ga terug
Logo van De Rode Lantaarn De Rode Lantaarn

Voorspelbokaal: Gent-Wevelgem 🌧️🌬️

De Heilige Week is begonnen, en hoe. Jonne, Bram en Amaike keken samen op de bank naar de E3 prijs en doken gelijk erna de studio in: ğŸŽ§ Het whatsappgroepje demonstreert in de E3.

En morgen belooft alweer een heerlijke dag voor bankzitters te worden met Gent-Wevelgem op het programma. Doe mee aan de Voorspelbokaal en maak kans op de groetjes en een mooie prijs van onze sponsor BBB Cycling*. Dit zijn onze voorspellingen voor de Gent-Wevelgem:

Jonne: Pedersen

Maike: Olav Kooij 

Bram: Philipsen

🇧🇪 Wil je samen met ons het hoogtepunt van De Heilige Week beleven? Kom naar onze live voorbeschouwing op de Ronde van Vlaanderen in Gent.

Zaterdag 1 april staan we in theater 404 (De Vooruit). Met de gehele selectie: Tim, Jonne, Bram, Maike, Benja en Frank. En onze favoriete babbelbelg: Jeroen Vanbelleghem! Kaarten zijn hier te koop.

*BBB Cycling is een Nederlands fietsmerk gespecialiseerd in accessoires, onderdelen en gereedschap speciaal voor de racefiets, gravel- en mountainbike. Luisteraars van De Rode Lantaarn krijgen altijd 20% korting bij BBB met de code RodeLantaarn20.