Ga terug
Logo van Dipsaus Dipsaus

Dipsaus verhuist naar Podimo!

Lieve Vrienden van de Show,

Dipsaus is vanaf nu exclusief te beluisteren bij Podimo. Dipsaus wordt namelijk een Podimo exclusive, net zoals we eerder hebben aangekondigd. We zijn ontzettend blij bij Podimo en voelen eindelijk de vrijheid en ruimte om onze aandacht op onze content te focussen. Podcasts zijn voor lange tijd breed beschikbaar geweest en Podimo is de start van een nieuw tijdperk waarbij podcast creators worden betaald voor hun content.

We hopen dat zo veel mogelijk van onze trouwe luisteraars mee gaan en daarom hebben we speciaal voor Vrienden van de Show de mogelijkheid om 12 maanden(!!) gratis te luisteren naar Podimo. Je krijgt niet alleen toegang tot de nieuwste Dipsaus afleveringen, maar ook alle andere podcasts zijn te beluisteren beluisteren bij Podimo.

We willen jullie dan from the bottom of our hearts, bedanken voor jullie financiële en morele steun! Met jullie bijdragen hebben we veel zaken achter de schermen kunnen bewerkstelligen.

Aanmeldprocedure

1. Je gaat naar go.podimo.com/dipsaus-vriend en maakt daar een account aan. Het is belangrijk dat het via deze pagina gebeurt om gebruik te maken van het 12 maanden aanbod. 

2. Je maakt een account aan door e-mailadres en wachtwoord in te voeren, of aan te melden met Apple, Google of Facebook login.

3. Je voert je betaalgegevens in en rekent 1 cent af. Podimo heeft deze betaalgegevens nodig om na de proefperiode het abonnementsgeld automatisch af te schrijven. De 1 cent wordt weer teruggestort.

4. Na het invoeren van je betaalgegevens gaat je proefperiode van start.

5. Download de app in Google Play Store of Apple App Store.

6. Log in met dezelfde login credentials als waar je een account hebt aangemaakt.

7. Luisteren maar!