Ga terug
Logo van DNAzaten DNAzaten

Eigen apparatuur voor seizoen drie!

Lieve vrienden van de show, lieve luisteraar,

Hoog tijd voor weer een update vanuit ons. En dat is er één vol goed nieuws en met heel veel dank aan jullie!

Alle afleveringen van seizoen 2 staan inmiddels online. We hebben daarin niet alleen halfbroers en zussen gesproken, maar ook een aantal ouders en de broer van Jelmer. Dat wijst al in de richting die we uit willen gaan. De podcast gaat inmiddels niet meer alleen over ons verhaal als donorkinderen van een fertiliteitsschandaal, maar DNAzaten wordt een meer algemene podcast met verhalen rondom donorconceptie.

Dat we deze stap kunnen maken, en dus al weer volop bezig zijn met de opnames voor seizoen drie, hebben we aan jullie te danken! Jullie bijdragen hebben ons door seizoen twee heen gesleept en inmiddels kunnen we vertellen dat we door Fiom financieel gesteund worden voor seizoen 3! Hoera!

Wat we verder met al jullie gulle giften hebben gedaan is eigen podcastapparatuur aangeschaft. We leenden nog altijd microfoons van een vriend van Jelmer (duizendmaal dank, Edward!), maar vorige week hebben we dan onze echte eigen set kunnen kopen!

Daarmee kunnen we verdergaan met verhalen vertellen van donorkinderen, ouders en wie weet wat nog meer. Daarnaast zul je vanaf nu af en toe een korte aflevering te horen krijgen waarin we met z’n tweeën een actualiteit of onderwerp rondom donorconceptie uitdiepen. De eerste korte aflevering staat inmiddels online en gaat over het artikel in de Volkskrant van 8 juli j.l. waar wij aan meegewerkt hebben. We zijn benieuwd wat jullie van dit nieuwe format vinden, we horen het graag!

Heel veel liefs en nogmaals gigamegabedankt voor jouw steun!

Jelmer en Juul