Ga terug
Logo van Eeuw van de Amateur Eeuw van de Amateur

Alles Paulien! Zomervakantieherhaaltip

Vakantie, ijs en weder dienende, en vanaf volgende week is er een nieuwe Eeuw, wederom ijs en weder dienende. Deze week de ultieme zomervakantieherhaaltip: alle afleveringen met onze lieve Paulien Cornelisse! Ze is nu op avontuur - daarover aan het eind van dit bericht meer - maar afgelopen seizoen was ze vier keer te gast in de Eeuw van de Amateur. En dat zijn alle vier dikke tips! Vijf!

Om te beginnen meteen de bonustip: ‘Met de regiobus’. Voor de zomer van ’22 was ze ook te gast, in een gezellige aflevering over onder andere de regiobus, en alles wat daar bij komt kijken. Hier te beluisteren en hier de shownotes.

In oktober: ‘Een frappant decennium’. Een heerlijke aflevering met cultuurtips, over the nineties, de Televisierring, cultuurtips, het rapport van Johan Remkes, en nog veel meer cultuurtips. Hier te beluisteren en hier de shownotes.

In december: ‘Hey Siri, GEZELLIG!’ We sloten het jaar af met Paulien. Hier te beluisteren en hier de shownotes.

In mei: ‘Een oester geneert zich nooit’. Obama at in een restaurant waar Ype en Paulien OOK hebben gegeten. Hier te beluisteren en hier de shownotes.

En in juli de aflevering die je natuurlijk onlangs al hebt gehoord: ‘Gluten, poppers en hamka’s’. Hier te beluisteren en hier de shownotes.

Natuurlijk kan je alle afleveringen ook beluisteren in je eigen podcastapp. Voor onze vrienden van de show zijn er bovendien twee exclusieve bonusaflevering(etjes) met Paulien.

Ze is, dus, op avontuur: samen met Chris en zoon Wiek woont ze een jaar in het Engelse Sheffield. Over het hoe en waarom schrijft ze in haar column in de Volkskrant, maar een dikke vette luistertip is gewoon weer ‘Man met de Microfoon’ van Chris. Want daarin vertellen ze over alles wat ze meemaken op hun avontuur. Chris maakt elke week een update in zijn podcast, en wij verheugen ons er enorm op. Hier te beluisteren.

Veel plezier & tot volgende week!