Ga terug
Logo van GRRRLS GRRRLS

grrrrls update

Lieve luisteraar,

Jij werd één van de vrienden van het eerste uur en schreef je in voor een donatie aan GRRRLS op jaarlijkse basis. Maar een structurele bijdrage blijkt toch niet te passen bij mijn grillige proces. Daarom gaan we alle doorlopende donaties stopzetten. Dat betekent dat jouw vriendschap met GRRRLS beëindigt wordt komend jaar. Dramatisch he?!

Toen ik deze show aansloot bij Vriend Van De Show wist ik nog niet hoe de show zich zou ontwikkelen en hoe arbeidsintensief het maakproces zou zijn. Ik produceerde alle interviews, knutselde de jingle, schreef de voice-overs, deed mijn eigen montage, maakte de composities en de eindmix. Ontzettend veel tijd doorgebracht met Anne Janssens van Dag & Nacht Media: eindeloos afleveringen luisteren, kritiek verwerken. Ik moest ook nog zoveel leren.

Heel bewerkelijk allemaal, en bovendien niet iets dat ik creatief gezien structureel, doorlopend kan leveren. Die donaties zijn wel structureel van aard, en dat voelt niet helemaal goed. Dus stoppen we ermee.

Dit betekent niet het einde van mijn podcasten, maar ik weet niet wanneer er een nieuwe serie komt.

Als je me toch nog wilt steunen, kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief op www.roufaida.nl of volgen op instagram: www.instagram.com/rrroufaida Dan houd ik je op de hoogte van nieuwe muziek, concerten, en de podcast.

En je kunt de show natuurlijk altijd delen met vrienden die hem nog niet gehoord hebben.

Fijne feestdagen lieve luisteraar, en een gelukkig nieuw jaar!

x

Roufaida