Ga terug

Word vriend van Jong Beleggen en ontwikkel samen de Portfolio Dividend Tracker!

Let op: Na je donatie krijg je binnen het uur automatisch een mail om de community te joinen en nog een mail waarmee je je kan registreren voor PDT!

---------------------------------------------------------------

Super fijn dat je overweegt Vriend van de Show te worden!

We zijn deze podcast begonnen om iedereen op een veilige en verantwoorde manier te laten (beginnen met) beleggen. We doen dat door transparant, eenvoudig, luchtig en toegankelijk te zijn.

Er werd af en toe gevraagd of iemand iets terug kon doen. Dat kan nu!

Waarom zou je doneren?

  • Wij bieden veel waarde en je zou het zonde vinden als we stoppen met onze uitzendingen;

  • De donatie heb je al teruggekregen aan kennis en inzichten;

  • Je biedt ons de ruimte om te ademen en onze show te verbeteren;

  • We gaan een Portfolio Dividend Tracker maken om je portfolio goed te managen. Zie het als een Excel Sheet maar dan Plus Plus Plus.

We trekken de lijn door van onze missie: iedereen op een verantwoorde en veilige manier vermogen op laten bouwen. Als het kan, ook nog met een beetje fun.

Het belangrijkste is dat we, jonge beleggers zoals jij, kunnen helpen om een goede portfolio op te bouwen. Software is hier uitermate geschikt voor. Via de podcast delen we kennis maar audio heeft toch zijn beperkingen.

Met een platform kunnen we je verder helpen door bijvoorbeeld:

  • Inzicht te geven in sectorverdeling, valuta, regio, een performance grafiek en een vergelijking met indices en andere Jong beleggers.

  • Een profiel te kiezen wat voor belegger je bent of wil zijn. Samen gaan we dan je portfolio opbouwen.

  • We kunnen targets per sector instellen waardoor je kan zien waar je te weinig exposure hebt.

  • We kunnen jouw portfolio over dat van alle andere Jong Beleggers heen leggen en helpen om een aandeel te selecteren in een bepaalde sector. Dit gaat ook werken voor ETF beleggers die daarnaast ook losse aandelen hebben.

We vragen hiervoor een donatie van €5 per maand. Omdat het product nog ontwikkeld moet worden mag jij meekijken in de keuken!

Dit is jouw kans om je kennis uit te breiden van hoe software ontwikkeling werkt. We hebben het vaker gehad over je circle of competence als belegger. Wil je meer in software/technologie beleggen, dan zou je hier meer kunnen leren.

Daarnaast krijg je zo snel mogelijk toegang tot de eerste minimale versie waardoor je het direct kan gebruiken en mee mag denken met de verdere ontwikkeling van het product. Net als de podcast gaan we alles transparant doen. Je krijgt inzicht in cijfers en de kosten die we maken.

Ik heb meer dan 12 jaar ervaring in digitale productontwikkeling. Het team staat, aan motivatie geen gebrek, we hebben alleen jouw commitment nog nodig!

Donatie is €5 per maand maar het moet helaas per jaar betaald worden omdat anders de transactiekosten per maand te hoog worden. Je bent ook vrij om een eigen bedrag in te vullen en eenmalig te doneren, dan krijg je alleen geen toegang tot de Portfolio Dividend Tracker, maar zijn we je wel ontzettend dankbaar!

Ik zou het geweldig vinden als we hierdoor een heel mooi nieuw platform kunnen bouwen en onze missie van het veilig en verantwoord beleggen door kunnen trekken, samen met jou!

Zie hier alvast een preview van het product!