Ga terug
Logo van Koffers Gepakt Koffers Gepakt

Sneak Peek naar de afleveringen van na de zomer

Lieve vrienden van de show, speciaal voor jullie een update over de afleveringen na de zomer.

Eind september begint officieel seizoen 2 en gaat Koffers Gepakt nóg verder weg dan in het eerste seizoen. En niet alleen dat, er komen wat bekende namen aan het woord!

In één van de eerste afleveringen vertelt de bekende TikTokker Jeroen Boersma over zijn ervaringen in het Amerikaanse Denver waar hij samen met zijn Amerikaanse vriendin woont. Sanne Lillian deelt samen met haar vriendin Michèle haar reisavonturen via Instagram, maar ondertussen woont ze ook al een tijdje in het - vaak vergeten - Duitse deel van België; haar verhaal hoor je later in het seizoen.

Daarnaast nog heel veel andere bijzondere verhalen. Sri Lanka, Dubai, Californië, Marokko, de Noordpoolcirkel en Zuid-Afrika: een kleine greep uit de bestemmingen.

Wij kijken er ontzettend naar uit om al deze verhalen te delen met jullie. En het leuke is, we gaan jullie er via Vriend van de Show nog meer bij betrekken.

Denk aan polls over welke verhalen jullie als eerst willen horen, speciale previews van komende afleveringen, maar ook de mogelijkheid om jullie eigen vragen te stellen in de aflevering.

We kunnen niet wachten!