Ga terug
Logo van Narcisme onder de loep Narcisme onder de loep

Een nieuw healing programma online!

Hey hallo lieve Vrienden van de show!

Zoals jullie weten kunnen de jaarleden inloggen op:

https://narcismeonderdeloep.nl/leden-pagina/

 Wanner je iets naar beneden scrolt zie je twee healingprogramma's onder elkaar staan, de onderste is de nieuwste die zojuist is geplaatst.

Ben je nog geen jaarlid? Word dit dan snél. Laat je maandabonnement aflopen, zeg op tijd op, en neem dan na afloop een jaarabonnement. Het wordt nóg leuker dan het al is want.... vanaf morgen druppelen er bijzondere video's op met 'interviews' die ik afneem bij zeer bijzondere mensen, zoals Meester de heer Mark Teurlings, Meester mevrouw Groenewoud, een hypnotiseur genaamd Menno Bandini van de Rasti Rostelli show's en zo heb ik nog véél meer leuke mensen op mijn lijstje staan.

Wat zij allen gemeen hebben met het narcisme? Met narcisten? Dat zien en horen jullie snel. De video's zijn speciaal voor de jaarleden te vinden op de daarvoor bestemde pagina op mijn website, KLIK HIER en ga er meteen heen.

Maar ik zal voor alle Vrienden van de show de audio extraheren tot bestand en deze in een podcast online plaatsen voor jullie. Zo missen de maandleden in principe alleen het beeld.

Vragen? Weet mij te vinden op [kennisismacht@narcismeonderdeloep.nl]

Liefs, xx Mandy.