Ga terug
Logo van Narcisme onder de loep Narcisme onder de loep

Nog ong. 11 maanden - belangrijke update!

Lieve allemaal,

Omdat mijn gezondheid toch wel sneller achteruit gaat dan ik dacht (en wens) heb ik besloten iets rigoureuzere maatregelen te nemen.

In beginsel was het idee per 01-01-2024 stoppen en zou 'Vrienden van de show' voor Narcisme onder de loep blijven bestaan; dit gaat veranderen.

De mogelijkheid lid te worden is dan ook per heden stop gezet, en per 01.01.2024 zullen alle afleveringen dan ook op Spotify komen (ik ga hen daarop zetten rond deze datum).

Ik ben bang teveel gelden te ontvangen en niet voldoende kosten te maken waardoor ik 'winst' zou maken (over de rug van een kwetsbare groep) en dat is niet wat ik wil, noch wie, ik ben noch wat mijn doelstelling is.

Vandaar even op een rijtje;
1.) Lid worden is niet meer mogelijk;
2.) De afleveringen blijven voorlopig aangevuld worden met nieuwe afleveringen;
3.) Alle afleveringen zullen rond 01.01.2024 overgezet worden op Spotify;
4.) Instagram blijft actief (zelfs ná 01.01.24!);
5.) Ik blijf dus ook per DM bereikbaar (op Instagram), maar ik kan geen reactietijd geven;
6.) De website blijft online, ook ná 01.01.24 (wordt uit eigen zak betaald);
7.) Per email blijf ik ook gewoon bereikbaar alleen ik weet niet of ik iederéén te woord kan staan (hiervoor komt een automatisch gegenereerd bericht);
8.) Ik blijf me dus inzetten, alleen veel minder actief (eigenlijk met name geen nieuwe afleveringen meer!).

Zoals sommigen van jullie weten heb ik drie hernia's én fibromyalgie. Ik word eind feb. op MS getest omdat mijn 'lichaam' soms (een soort van) uitvalt. Patrick 'ziet' het gebeuren en dat terwijl wij elkaar pas kort kennen. We hebben een enorme goede band opgebouwd en in de laatste weken ziet ook hij mij (op afstand, kun je nagaan) achteruit gaan.

Ik ben minder actief, minder aanwezig, en kan nog wel even doorgaan.
Al met al dikke KAK zoals ik zou zeggen in een uitzending.

Dit maakt dat ik echt een eindstreep wil plaatsen en dat doe ik dus op 31.12.2023.
Het spijt me maar ik weet dat jullie het begrijpen.

Patrick is ge-wel-dig en jullie kunnen 'Wie is de narcist' dan ook overal volgen; op Instagram, op Youtube, op Spotify én hij is bezig met een eigen website. Daarnaast heeft hij een boek uitgebracht en ook ík zal de beloofde drie boeken op de markt brengen (als mijn gezondheid dat toelaat en ik straks meer tijd heb door afstand te kunnen nemen van nieuwe afleveringen waar gewoon ontzettend veel tijd in gaat zitten). Uiteraard zoals beloofd zonder winstoogmerk, maar daarover zul je dan op Instagram meer lezen.

De groeps(whats)app blijft bestaan; Patrick en ik blijven in het beheer zitten en net zoals de anderen zijn we er voor elkaar (zolang nodig). Er komen geen nieuwe leden bij want ik heb het bericht weggehaald en dus ook de mogelijkheid nieuw tot de groep toe te treden.
Als de groep leegloopt omdat men simpelweg geen behoefte meer heeft aan dit onderwerp, dan kan Patrick met de rest van de leden bepalen wat zij willen. Een nieuwe groep waarbij Patrick ook de mogelijkheid geeft toe te treden als luisteraar van zíjn kanaal zou bijvoorbeeld een optie zijn. Begin dus snél met het volgen van 'Wie is de narcist' op jouw favo kanaal/platform en blijf op de hoogte.

Bedankt tot dusver voor jullie geduld en begrip aangaande mijn gezondheid, wordt gewaardeerd!

Oh ja, en leuk nieuws; DE LUNCH GAAT NATUURLIJK GEWOON DOOR #yay

Liefs, Mandy.
Ps: heb je vragen aangaande je lidmaatschap of iets anders; mail mij gerust op kennisismacht@narcismeonderdeloep.nl (email blijft actief).