Ga terug
Logo van Pedaleurs Pedaleurs

Terugblik op de eerste Pedaleurs Graveltocht.

Wat een dag!

Soms heb je van die dagen dat echt alles top is. Zaterdag 29 oktober was zo'n dag: De allereerste Pedaleurs Graveltocht. In samenwerking met Shimano en Herman beleef fietsen konden deelnemers kiezen uit twee afstanden die gefietst konden worden.

De startlocatie was perfect. Herman Beleef Fietsen bedankt!

De ondersteuning van Shimano was eveneens goed geregeld! Bastiaan en Rik: Mooi dat jullie er waren en tof dat jullie meefietsten.

Ook een dikke vette shout-out naar de weergoden. Wie kan zich nu voorstellen dat er eind oktober nog gewoon kort-kort gefietst kan worden. Als we een bestelling kunnen doen qua weer: Graag 10 december een mooie frisse dag, nauwelijks wind en een aangenaam zonnetje. Want op die dag organiseren we namelijk de tweede Pedaleurs Graveltocht. Dan gaan we de andere kant op richting Salland en het Vechtdal.

Ook de route was van grote schoonheid: Gravelstroken, achterafweggetjes, fijn asfalt en vaak bedekt met een klein laagje herfstblad.

En tot slot... Iedereen die meegefietst heeft: Onwijs bedankt. Tof om jullie te zien en even te spreken. Namen die we vaak voorbij hebben zien komen kregen nu eindelijk een gezicht.

Heb je de tocht nu gemist? Geen probleem. Op 10 december organiseren we de tweede Pedaleurs Gravelride!

Tot 10 december? Houd de socials in de gaten voor meer info.

De groute!

Robbert en Maarten.