Ga terug
Logo van POM POM

🙋‍♂️ Podimo FAQ

POM verhuist naar Podimo! Na zes jaar praten over bundelen en ontbundelen hebben wij besloten om ons te voegen bij de bundel die Podimo heet. 

Wat dat betekent en hoe dat er allemaal uit gaat zien, lees je hieronder in de FAQ. Maar eerst willen we even de tijd nemen om je te bedanken voor je steun. 

Toen we zes jaar geleden een podcast begonnen, riep Alexander nog dat niemand toch voor podcasts zou betalen. Dat het tegendeel waar bleek te zijn, hebben jullie bewezen. 

POM heeft meer dan 1.800 vrienden van de show en dat is een ongelofelijk aantal. Meer mensen dan in de grote zaal van Paradiso passen, hebben ons de afgelopen twee jaar gesteund. Daarmee hebben we meer afleveringen kunnen maken, Bianca in dienst kunnen nemen en Jonge Jaren kunnen produceren. 

Uit de grond van ons hart: dank je wel daarvoor. 

Onze ambities met deze podcast zijn er niet minder om geworden, we hebben heel veel zin om een nog betere podcast neer te zetten en nieuwe producties te maken met hogere journalistieke waarde. 

Dat kunnen we allemaal doen dankzij Podimo dus we hopen dat jij met ons meeverhuist naar de app. 

Hoe dat eruit ziet, lees je in de FAQ. 

Tot bij Podimo! 

Ernst-Jan, Alexander en Bianca 

Frequently Asked Questions


Wat gebeurt er met mijn VvdS-lidmaatschap? 

Zolang je lidmaatschap bij Vriend van de Show nog loopt, kun je via Vriend van de Show naar POM blijven luisteren. Je lidmaatschap wordt niet verlengd en loopt automatisch af. 

Je kunt ook meteen naar POM luisteren in Podimo, want als dank voor je vertrouwen en steun als vriend krijg je de eerste 12 maanden gratis Podimo. Activeer dit cadeau via podimo.nl/pomvriend. 

Tot wanneer kan ik 12 maanden gratis toegang krijgen tot Podimo? 

De speciale link voor vrienden is geldig tot en met 30 mei 2022. 

Kan ik de vriendenafleveringen ook bij Podimo terugluisteren? 

Ja, alle afleveringen, ook de speciale afleveringen voor de vrienden, zijn (terug) te beluisteren in de app van Podimo.