Ga terug
Logo van SignaalWaarde SignaalWaarde

SignaalWaarde op pauze

Beste vrienden,

Helaas is het al een tijd stil in de feed. Dit terwijl de situatie rondom het virus enkel complexer wordt en schreeuwt om duiding. Veelvuldig krijgen we de vraag waar we blijven. Gaaf om zo gewaardeerd te worden!

We hebben nog steeds de overtuiging dat goede duiding en uitleg op basis van wetenschap, met enige discussie op z’n tijd, van groot belang is.

We hechten echter nog meer waarde aan gezondheid. Ook die van onszelf.
Dat vereiste enkele tijd terug, direct pauzeren van het project SignaalWaarde.

We maken de opnames graag met dezelfde stemmen. Doorgaan in andere samenstelling, geeft niet het programma dat we wensen te maken. De pauzeknop blijft dus nog even ingedrukt totdat het team weer compleet is, en we met volle kracht aan de slag kunnen.

Tenzij corona verdwijnt, dan organiseren we een borrel op locatie om dit te vieren!

We zijn jullie enorm dankbaar voor de financiële steun. Hiermee betalen we onder andere de hosting van de podcast en website. Nu de content uitblijft, hebben we er natuurlijk alle begrip voor als je je doorlopende donatie wilt stoppen. Dit kan als volgt:

Hoe zeg ik mijn vriendschap op?
Ga naar jouw account op het Vriend van de Show-platform en navigeer via het menu naar 'Mijn betalingen'. Hier zie je de shows waar jij aan hebt betaald. Je zegt je vriendschap op door bij de betreffende podcast te klikken op 'betaling opzeggen'. Hier zie je vervolgens tot wanneer je nog toegang hebt tot de bonuscontent van de podcast.

Hopende op je begrip.

Team SignaalWaarde