Ga terug
Logo van Stoorzender de podcast Stoorzender de podcast

Special: hervorming van de anorexiazorg

Deel jouw ervaring!


Aankomende donderdagavond nemen we live in theater Frascati Amsterdam een special op over hoe de anorexiazorg zou moeten worden vormgegeven. Radio Futura x Stoorzender. Live te beluisteren via de website van het theater, en volgende week zondag in je podcastapp.


We willen deze uitzending heel graag met onze luisteraars maken en zijn opzoek naar jullie verhalen. Hoe was je (sneller) van je anorexia afgekomen? Wat vond je juist heel fijn aan je behandeling? Hoe heb je de behandeling ervaren?


Deel je verhaal, dan leggen wij je verhaal op tafel in Frascati Amsterdam, in een zoektocht naar een betere behandeling. 


Spreek je verhaal in (als je durft) via vriendvandeshow.nl/stoorzender, dan kunnen we je in de uitzending laten horen. Of dm je verhaal. Mailen mag ook: stoorzenderpodcast@gmail.com. Anoniem mag ook.


Gasten:

- Koos Neuvel. Schrijver en journalist. Hij verloor een van zijn dochters, Nora, aan anorexia en schreef het boek ‘Nora&Co’

- Peer van der Helm. Lector jeugdzorg aan de hogeschool leiden. Hij deed onderzoek naar de effecten van dwang in de eetstoorniszorg.

- Donderdagavond 19:00 / 20:30, Frascati 3.


https://www.frascatitheater.nl