Ga terug
Logo van Stripjournaal Stripjournaal

Crowdfunding geslaagd!

Jaaaa het is gelukt! De crowdfunding is boven de 100% uitgekomen, en daarmee is een nieuw seizoen van de Stripjournaal podcast een feit. Maar wat een rollercoaster was deze crowdfunding!

Het kwam op gang als een trage diesel, en daardoor dacht ik op zeker moment dat ik het niet zou gaan redden. Maar in de laatste week is een enorme inhaalslag gemaakt en is de toekomst van Stripjournaal verzekerd. Dat betekent dat jij als Vriend van de Show dus ook een speciale versie van dat Stripjournaal Artbook krijgt. Daarover later meer.

Stripjournaal heeft nu ook drie hoofdsponsors voor het nieuwe seizoen: Bammerdebam, Margreet de Heer en Eppo Stripblad. Dat belooft een mooie toekomst!

Heel veel dank als je als Vriend van de Show ook hebt bijgedragen aan de crowdfunding. En als je dat niet hebt gedaan, wil ik je ook bedanken dat je gewoon Vriend van de Show blijft. Komend seizoen wil ik nog meer extra dingen gaan doen voor de vrienden, dus blijf er lekker bij!

Nu ga ik eerst even bijkomen op vakantie. Begin augustus hoor je meer van me, dan ga ik een planning maken voor het nieuwe seizoen en krijg je weer een update van me.

Groet!

Robin