Ga terug

Kom bij de nieuwsgierigste vriendengroep van Nederland

Wat leuk dat je Vriend van de Show wil worden!

Bij de Universiteit van Nederland vinden we dat iedereen gratis toegang moet hebben tot kennis, en dat zal altijd gratis blijven! Maar af en toe krijgen we de vraag van mensen of ze iets terug kunnen doen: en dat kan vanaf nu.

Waarom zou je doneren?

  • Je maakt het mogelijk dat alle colleges die we maken gratis beschikbaar blijven. Ook voor mensen die geen donatie kunnen doen.

  • Je maakt het mogelijk dat we met een onafhankelijke wetenschapsredactie werken. Dat willen we zo houden. Met jouw steun zijn we minder afhankelijk van sponsoren en advertenties.

  • Met je donatie blijven we de podcast doorontwikkelen, en wordt de kwaliteit steeds een stukje beter.

Hoeveel is een donatie?

Met €2,50 per maand help je ons al enorm. Word je meteen voor een jaar vriend? Dan krijg je een maand cadeau. Een eenmalige donatie mag natuurlijk ook.

Stichting Universiteit van Nederland: wat waar hoe?

In 2013 bedachten we als stichting het volgende: aan Nederlandse universiteiten worden zóveel interessante colleges gegeven. Waarom is die kennis alleen beschikbaar voor een handjevol studenten? Waarom kan niet heel 't land daarvan meegenieten? Zo gezegd zo gedaan en de stichting Universiteit van Nederland was geboren.

Inmiddels zijn we meer dan 950 colleges en 350 podcasts verder. And counting. We zijn een volledig onafhankelijke redactie bestaande uit jonge enthousiastelingen met een gemeenschappelijke missie: wetenschap is te gek en iedereen moet dat weten. Samen met de veertien universiteiten in Nederland zorgen wij dat betrouwbare wetenschappelijke kennis bij jou komt.

Binnenkort:

We zijn druk bezig om ons vriendenprogramma uit te breiden. Bijvoorbeeld met een advertentie vrije feed, live Q&A's en korting op Universiteit van Nederland live events. Heb je een leuke idee voor alle vrienden? Laat het ons weten!