Ga terug
Logo van Waar het op neerkomt Waar het op neerkomt

Bonus aflevering - exclusief voor Vrienden van de Show!

Soms pak ik de microfoons in en komt het gesprek plotseling opnieuw op gang. Ik geniet van die momenten omdat de inhoud zo boeiend is, maar tegelijkertijd baal ik ervan omdat niemand anders meeluistert.


Afgelopen week heb ik voor het eerst de microfoons laten lopen, en dat leverde meteen een hele mooie extra aflevering op. Over het werken met groepen en waarom dat soms zo spannend is (terwijl het eigenlijk niet veel anders is dan het werken met individuen). Echt waardevolle input voor iedereen die wel eens met groepen werkt! 


Ik ben van plan om vaker zulke bonus afleveringen op deze website te plaatsen. Zo nu en dan zul je als Vriend van de Show dus een update krijgen over een nagesprek dat je kunt beluisteren. Of over een extra aflevering waarin we dieper ingaan op vragen die op deze website verschijnen. Het is een ruimte voor ons om wat dingen uit te proberen, en voor de Vrienden van de Show om nóg meer materiaal te beluisteren. 


Dus: naast dat je met je donatie deze podcast mogelijk maakt en we daar super dankbaar voor zijn, ga je in de toekomst ook nog vaker van ons horen!


Veel plezier ermee :-)

Thijs


PS: deze extra afleveringen kun je luisteren vanaf een donatie van 30 euro. Als je dat hebt gedaan krijg je automatisch een mail als er een extra aflevering voor je klaar staat.