Ga terug
Logo van Waar het op neerkomt Waar het op neerkomt

Eerste hulp bij 'vriend' worden

Ik kreeg meerdere berichtjes van mensen die 'vriend van de show' waren geworden, maar nog geen optie zagen om te betalen.


Wanneer je nog niet betaald hebt, ben je nog geen 'vriend van de show'. Zo lekker simpel en transparent is deze vriendschap dus :-)


Wat er in zo'n geval volgens mij gebeurt, is het volgende: wanneer je een eerste keer op het varkentje klikt word je gevraagd om een account aan te maken. Daarna moet je naar je email gaan om daar je email adres te bevestigen. Dat is stap 1.


Stap 2 is dat je dan nogmaals op het varkentje klikt. Omdat je nu ingelogd bent zie je dit keer een iDeal link en kun je 'vriend van de show' worden.


Ik kom later nog met een update voor vrienden van show en de extra content waar wij mee bezig zijn. Een cadeautje voor vrienden van de show dus - wordt volgens mij echt heel leuk!


Ik hoop dat dit berichtje een aantal mensen helpt die wel wilden doneren, maar die het nog niet gelukt is.


Fijne dag!

Thijs


PS: alleen bij een donatie van 30 euro kun je de extra aflevering(en) beluisteren. Mocht je eerder een kleinere donatie hebben gedaan en toch ook graag de (sporadische!) extra aflevering beluisteren? Dan kun je je donatie aanvullen tot 30 euro. Als je dat gedaan hebt wordt ook de bonusaflevering automatisch zichtbaar.


Vragen? Stuur dan even een mailtje!