Ga terug
Logo van Slimmer Presteren Podcast Slimmer Presteren Podcast

3 events waar je bij wil zijn als Vriend(in) van onze show

Beste luisteraar,

In dit zonnige Pinksterweekend brengen we graag 3 evenementen onder je aandacht, waar we jou heel graag willen zien. Kom je ook?

Laatste dag voor-inschrijving Uilentoren Loop (3 juni)

Dit voelt toch wel een beetje als 'ons eigen Slimmer Presteren hardloop event': de 🦉Uilentoren Loop in Leersum. Gerrit is de speaker van dienst, Jurgen en Guido lopen mee en staan vanaf 10:30 in De Binder voor een gezellige meetup. ☕️

We zitten op ruim 450 deelnemers nu, waarvan al behoorlijk wat luisteraars. Mocht je zelf nog aarzelen, of iemand kennen die overweegt om mee te doen: vandaag is de laatste kans om gebruik te maken van de voor-inschrijving 🤨

Voordelen:
✅ Startplek verzekerd
🚀 Sneller langs inschrijfbureau
🤑 Goedkoper dan last-minute
👏 Persoonlijk aanmoedigingen (naam op startnr)

Alle info en inschrijven via Uilentorenloop.nl

Over 2 weken: proef-konijnen voor KiKa (9 juni)

Kika wil volgend jaar een leuk nieuw 'ultra-team-event' opzetten: de "24 hour run". Daarom organiseren ze dit jaar een 'proef event', dat slechts 1/10 van de tijd duurt (namelijk gedurende 2 uur en 40 minuten moet er minimaal één van de teamleden hardlopen op de ronde van 3km). Wel is er dit jaar al de lol en entertainment (diner, kampvuur, muziek, optredens) die het concept biedt. 

Op dit moment zijn Gerrit en Jurgen nog de enige leden van het Slimmer Presteren Podcast Team, en we zouden het tof vinden als jij met ons meedoet!

Meld je aan via https://www.24run.nl/ en sluit aan bij ons team. Met de kortingscode "slimmerpodcast" krijg je 10% korting op het inschrijfgeld.

Mooi doel voor het najaar: Brabant (Halve) Marathon (29 oktober)

Niks is meer motiverend om in de zomer te trainen, dan een mooi doel in het najaar. Daarom hebben Gerrit en Jurgen zich ingeschreven voor de Brabant Marathon in Etten-Leur op 29 oktober. Jurgen de halve, Gerrit de hele.

We hebben meteen contact gezocht met de organisatie om een eigen 'Slimmer Presteren Honk' te regelen. Plek om vooraf koffie te drinken, onze spullen achter te laten, en na afloop na te praten. En dat is gelukt!

Doe je ook mee? Alle info en inschrijven via marathonbrabant.nl

We zien je hopelijk aan de start bij 1 van deze events de komende tijd!
En anders gewoon weer, iedere vrijdagochtend in je favoriete podcastspeler.

Vriendelijke groet,

Gerrit, Jurgen en Guido


Slimmer Presteren Podcast
Mail:    post@slimmerpodcast.nl
Web:     www.Slimmer-Presteren-Podcast.nl
Social:   @slimmerpodcast