Ga terug
Logo van Slimmer Presteren Podcast Slimmer Presteren Podcast

Proefjes met Wind Live Event - kom je ook?

Op zaterdag 26 november 2022 om 10:00 uur nodigen we iedereen die nieuwsgierig is, en een bijdrage wil leveren aan de wetenschap, uit voor een kop koffie.

Je mag meedoen met de proefjes, maar je kan ook gewoon langskomen voor de gezelligheid. 

En als je er toch bent, dan maken we er gelijk maar een prachtige, leerzame en gezellige bijeenkomst van.

AANLEIDING VOOR EEN GEZELLIGE KOP KOFFIE!

In aflevering 111 (“Hardlopen in de slipstream van je voorganger”) ontstond spontaan het idee om eens de proef op de som te nemen. Kan de Stryd hardloop-vermogensmeter eigenlijk wel waarnemen of je achter iemand uit de wind loopt?

We verzamelen om 10:00 voor een kop koffie met wat lekkers. De locatie is Café-Restaurant Soesterdal. Daar is ruime parkeergelegenheid en evt zelfs een speeltuin als je ‘kleine gezinsleden’ mee wil nemen.

Daarna gaan we om een uur of 11:00 naar buiten op de landingsbanen van de voormalige vliegbasis Soesterberg voor wat proefjes.

Vanaf een uur of 12:00 zijn we dan vast weer binnen voor nog een drankje, en wellicht een tosti, om de bevindingen na te bespreken.

Meld je nu gelijk aan via deze link: https://slimmer-presteren-podcast.nl/product/deelname-proefjes-met-wind-live-event/

Of lees nog even verder...

WAT GAAN WE DAN PRECIES ONDERZOEKEN?

De landingsbanen op voormalig vliegbasis Soesterberg zijn op dit moment open voor publiek. Die lenen zich uitermate voor een paar leuke proefjes:

  1. Kan de Stryd vermogensmeter meten of je achter iemand uit de wind loopt? Zo ja, hoeveel vermogen (Watt) scheelt dat dan? En maakt de formatie van de lopers daarbij nog uit?

  2. In aflevering 60 (“Winst met Wind”) heeft Guido over een ‘naadje’ waarmee je de CdA waarde van een wielrenner kan meten. Eens kijken wat we daar mee kunnen in de wind!

WAT HEB JE NODIG OM MEE TE DOEN?

We vinden het sowieso super gezellig als je langs komt die zaterdagochtend. Om mee te doen met de ‘hardloop proef’ (1) heb je nodig:

  1. Je hardloopkleren en schoenen

  2. Een Stryd (of ander merk) vermogensmeter is ‘nice to have’, want dan kunnen we meerdere metingen langs elkaar leggen. Maar zonder kun je natuurlijk ook prima meedoen als ‘windscherm’.

  3. Op dit moment is nog even onzeker of de ‘pitot tube’ om de CdA makkelijk over te zetten is op verschillende fietsen. Daar komen we dus nog even op terug.

Nog specifieke vragen? Stuur ons even een mailtje via post [at] slimmerpodcast punt nl.

Meld je nu gelijk aan via deze link: https://slimmer-presteren-podcast.nl/product/deelname-proefjes-met-wind-live-event/

Of lees nog even verder...

ONTHULLING: NIEUW & HANDIG MERCHANDISE ITEM

Zo vlak voor de feestdagen gaan we een nieuw en handig Slimmer Presteren Podcast ‘merchandise’ item aan onze collectie toevoegen.

Die gaan we onthullen op de 26ste. En iedereen die daarbij is, krijgt er natuurlijk ook een! 

Dus wil jij naast het boek van Jurgen, het coole Activedry sportshirt, de lichtgewicht mok en de stickers er helemaal hip bijlopen?

Dan zien we je graag bij Soesterdal de 26ste!

Meld je nu gelijk aan via deze link: https://slimmer-presteren-podcast.nl/product/deelname-proefjes-met-wind-live-event/

Of lees nog even verder...

TOT SLOT: WAAROM MOET JE HIER EEN KAARTJE VOOR KOPEN?

Het voelt wellicht een beetje ‘overdreven’ voor ‘samen een kop koffie’ drinken. Maar toch zijn er een aantal redenen waarom we je een kleine bijdrage vragen om deel te nemen:

  1. Dan weten we op hoeveel mensen wij (en het personeel van Soesterdal) moeten rekenen die dag.

  2. Dan draag je een beetje bij aan de kosten van het event: deelname is inclusief 2 consumpties & het nieuwe, handige merchandise item.

LET OP: een Vriend van de Show ontvangt natuurlijk ook voor dit product de '25% vriendenkorting': gebruik hiervoor de bekende code "vriendvdshow' bij het uitchecken.

Tot ziens op de 26ste!

Gerrit, Jurgen en Guido

Aanmelden doe je dus via deze link: https://slimmer-presteren-podcast.nl/product/deelname-proefjes-met-wind-live-event/